Produkter for mini champagne bulk (3)

Tørkede Aprikoser 1000G

Tørkede Aprikoser 1000G

Moreller er en utmerket kilde til mange antioksidanter, inkludert beta-karoten samt vitaminene A, C og E og kalium. Antioksidanter, spesielt flavonoider, bidrar til å beskytte kroppen din mot oksidativt stress, som er knyttet til mange kroniske sykdommer, inkludert diabetes, hjertesykdommer og fedme. Moreller er en utmerket kilde til beta-karoten, lutein, zeaxanthin samt vitaminene C og E. Beta-karoten - som gir morellene deres gule-oransje farge - fungerer som en forløper for vitamin A, noe som betyr at kroppen din kan omdanne det til dette vitaminet. Alle disse næringsstoffene beskytter øynene mot skade. Moreller er en god kilde til løselig fiber, som nærer sunne tarmbakterier og kan forbedre fordøyelsessystemets helse. Kalium støtter nerveoverføring, muskelkontraksjoner og væskebalanse. Å spise matvarer rike på kalium, som moreller, kan bidra til å forebygge høyt blodtrykk og redusere risikoen for hjerneslag.
Tørkede Aprikoser 1000g

Tørkede Aprikoser 1000g

Aprikoser er en utmerket kilde til mange antioksidanter, inkludert beta-karoten og vitaminene A, C og E samt kalium. Antioksidanter, spesielt flavonoider, bidrar til å være en forløper for vitamin A, noe som betyr at kroppen din kan omdanne det til dette vitaminet. Alle disse næringsstoffene beskytter øynene mot skader. Aprikoser er en god kilde til løselig fiber, som nærer sunne tarmbakterier og kan forbedre fordøyelsessystemets helse. Å spise kaliumrike matvarer som aprikoser kan bidra til å forebygge høyt blodtrykk og redusere risikoen for hjerneslag. De kan nytes som deilige, sunne snacks i form av puré eller müsli. De kan brukes som en ingrediens i tørre retter, som tilbehør til kjøtt eller salater. Du kan lage en deilig aprikos-saus til kjøtt og erstatninger for kjøtt som soyaprodukter og seitan.
Tørkede aprikoser 1000g

Tørkede aprikoser 1000g

Aprikoser er en utmerket kilde til mange antioksidanter, inkludert betakaroten og vitaminene A, C og E samt kalium. Antioksidanter, spesielt flavonoider, bidrar til å beskytte kroppen din mot oksidativt stress, som er assosiert med mange kroniske sykdommer, inkludert diabetes, hjertesykdommer og fedme. Fargen på aprikoser, som er gul-oransje, kommer fra karotenoider, som fungerer som en forløper til vitamin A, noe som betyr at kroppen din kan omdanne det til dette vitaminet. Alle disse næringsstoffene beskytter øynene mot skade. Aprikoser er en god kilde til løselig fiber, som nærer sunne tarmbakterier og kan forbedre fordøyelsessystemets helse. Å spise mat rik på kalium, som aprikoser, kan bidra til å forebygge høyt blodtrykk og redusere risikoen for hjerneslag. De tørkede aprikosene er en deilig og sunn snack, og de brukes til å lage kompott og som ingredienser i.